مختصر و مفید

بچه های هیات حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) - کانون فرهنگی هنری طلوع - مسجد سیدالشهداء (ع) کاشمر

مختصر و مفید

بچه های هیات حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) - کانون فرهنگی هنری طلوع - مسجد سیدالشهداء (ع) کاشمر

  • ۱
  • ۰

8 آسیب جدی که فیسبوک بر زندگی شما می گذارد

 این  شبکه های اجتماعی دارای مزایا و معایب مخصوص به خود هستند شکی نیست. مزایای این شبکه ها کاملا واضح و غیر قابل کتمان است ولی در یک نگاه منصفانه باید اذعان کرد که در صورت عدم مواجهه درست، این شبکه ها اثرات تخریبی نیز بر روحیه افراد می گذارند.

شاید با خودتان فکر می کنید که فیسبوک فوق العاده است. یک سرویس رایگان که باعث می شود شما با خانواده و دوستانتان در ارتباط باشید اما واقعیت این است که این شبکه اجتماعی بسیاری از ما را از درون می شکند. این امر در موارد معدودی باعث می شود تا بنیان شخصیتی افراد مستحکم تر از قبل شود ولی از آنجا که بسیاری از جوانان و نوجوانان از اعتماد به نفس کافی برخوردار نیستند در بیشتر موارد باعث سرخوردگی آن ها می شود. در ادامه لیستی از مواردی که موجب از دست دادن اعتماد به نفس، نارضایتی از زندگی شخصی و عدم رضایت از خوشی های کوچک و ... توسط شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک می شوند، با هم مرور می کنیم. شاید برخی از این موارد برای شما رخ داده باشد.

 

1. کمتر کسی دیگر برای شما کارت تبریک واقعی می فرستد

 

تعداد کارت تبریک های واقعی که در روز تولد خود دریافت کردید، چه تعداد بود؟ حتی دیگر بستگان نزدیک هم بجای تبریک روز تولد بطور مستقیم ترجیح می دهند تا با قرار دادن یک پست در صفحه شخصی شما روز تولد یا روزهای مهم دیگر در زندگیتان را تبریک بگویند.

 

2. خبرهای مهم را بعد از دیگران می شنوید

 

یکی از دوستان شما صاحب فرزند شده است، دوست دیگرتان به تازگی جشن نامزدی برگزار کرده و یکی از اقوام شما صاحب جایگاه شغلی خوبی شده است. آخرین باری که این چنین اخباری را به صورت رو در رو از دوست یا فامیل خود دریافت کردید، چه زمانی بوده است؟ در عصر دیجیتال، شما از این مسائل در فیسبوک مطلع می شوید البته بعد از این که احتمالا 73 نفر! دیگر چنین خبری را لایک کرده و برای آن کامنت گذاشته اند.

 

3. حسادت به نحوه زندگی دیگران

بقیه مردم خانه های زیباتری دارند، حیوانات خانگی بامزه دارند، تعطیلات هیجان انگیزی را سپری می کنند، فرزندانی دارند که به مراتب بهتر از فرزندان شما تربیت شده اند و البته دوستان خیلی بهتری نسبت به شما دارند. شبکه های اجتماعی باعث می شوند که شما با چشمان خود ببینید که برخی از دوستانتان طوری زندگی می کنند که شما حتی نمی توانید تصورش را بکنید.

 

4. فیسبوک رژیم غذایی شما را به هم می زند

 

هیچ چیز به اندازه دیدن پست هایی که بعضی از دوستان شما می گذارند و در آن برخی خوراکی های خوشمزه یا بعضا هنجارشکنی ها اتفاق می افتد شما را به چالش نمی کشد. شما با دیدن شیرینی ها و غذاهای موجود در عکس دوستانتان وسوسه می شوید تا هر چه زودتر همچین غذایی را امتحان کنید. گاهی برخی افراد نیز با دیدن برخی رفتارهای نادرست در عکس دوستان، به اشتباه آن رفتارها را به عنوان کاری عادی قلمداد می کنند و با خود می گویند چرا من نه؟ تصاویری از مصرف نوشیدنی های الکلی، دخانیات و حضور در مهما نی هایی با وضعیت نامناسب از این دسته هستند. این تصاویر به مرور زمان ذهنیت شما را نسبت به ارزش ها و ضد ارزش ها تغییر می دهند.

 

5. متوجه می شوید که چقدر حوصله دیگران را سر می برید

 

ایا تابحال پستی داشته اید که اصلا لایک نخورد؟ یا به میزانی به مراتب کمتر از آنچه که تصورش را می کردید، لایک شود؟ وقتی اتفاقی که برای شما واقعا جذاب بوده توسط دیگران نادیده گرفته می شود، این کار اعصاب شما را به هم می ریزد. احتمالا با خود می گویید که شاید هنوز کسی این پست من را ندیده است ولی این دلداری برای تعداد دفعات زیادی جوابگوی حال خراب شما نخواهد بود.

 

6. ترس از نادیده گرفته شدن

 

وقتی می بینید که دوستانتان همه در پست فرد دیگری تَگ (Tag) شده اند، از خود می پرسید چرا من را تگ نکرده اند؟ چرا این ها همه با هم هستند ولی من را فراموش می کنند؟ چه کسی این برنامه را ترتیب داده و مقصر این که من تگ نشده ام چه کسی است؟ آیا آن ها عمدا من را تگ نکرده اند؟

 

7. تبلیغات هدفمند فیسبوک اعتماد به نفس شما را نابود می کنند

 

شما به کمی ورزش، کاهش وزن، دندان های سفیدتر یا موهای مرتب تر نیاز دارید. در این گونه موارد تبلیغات فیسبوک واقعا می توانند اعصاب شما را به هم بریزند بخصوص که خودتان هم کمی روحیه تان را باخته باشید.

 

8. فیسبوک وقت شما را می بلعد

 

بطور میانگین هر کاربر آمریکایی فیسبوک، روزانه 40 دقیقه از وقت خود را در این شبکه اجتماعی می گذراند. حالا ببینید در سال چه مقدار از وقت عزیز شما، این سرمایه غیر قابل بازگشت در فیسبوک هدر می رود. وقتی که می تواند صرف یادگیری بسیاری مهارت ها، مطالعه کتاب های مختلف و کارهای مورد علاقه دیگر شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی